PRESENTACIO ESBOSSOS

(VER IMAGENES)

El passat divendres 5 de desembre es van presentar oficialment al nostre casal els esbossos de les nostres falles per a 2015.


L’acte va estar presidit pels nostres màxims representants. En primer lloc van ser Lucia Paredes i Martínez, Fallera Major Infantil, junt a Marcos Fernando Sáez i Pajarón, els encarregats de descobrir l’esbós de la falleta que Antonio Rubiño i Linares plantarà per als més menuts de la nostra comissió. A més, també pogueren contemplar un dels ninots que composarà la seua obra d’art. La falla infantil porta el lema “Els xiquets somien amb...”.


A continuació van ser Mari Carmen Benlloch i Almenar, Fallera Major, i Jose Carrasco i Lucendo, President, els que baix l’atenta mirada dels tots els membres de la comissió que van assistir a l’acte, van descobrir l’esbós del monument gran, també obra d’Antonio Rubiño, i la maqueta de la falla que regnarà als nostres carrers durant la setmana fallera. “Carnestoltes moltes voltes” és el lema de la falla gran.


L’artista faller va explicar els seus projectes als assistents i com està avançant la feina a poc més de tres mesos de que aplegue el moment de traure les falles al carrer.


En acabar la presentació es va dur a terme un Vi d’Honor per a tots els assistents.